null Beeld

Paasmenu: cheesecake eitjes

Zin in een compleet menu? Lees dan snel het volledige Libelle’s lekkere paasmenu!

AnneVervoort

Paastoetje van gevulde eitjes

4 holle chocolade eieren

sap van een halve citroen

0,5 tl vanille extract

2 el poedersuiker

100 g roomkaas

50 ml slagroom

Mango sorbet

pakje bevroren mangoblokjes

2 el suiker

scheutje sinaasappelsap

Hoe?

Neem voor dit paastoetje een grote kom en meng het citroensap, de poedersuiker, roomkaas en het vanille extract tot een gladde massa. Klop vervolgens in een andere kom de slagroom stijf. Spatel de slagroom door het cheesecake mengsel. Zet het in de koeling.

Neem een krachtige blender of keukenmachine en doe hier de mangoblokjes, suiker en een flinke scheut sinaasappelsap in. Blend tot er een gladde sorbet ontstaat.

Nu gaan we het paastoetje samenstellen: neem een chocolade ei en tik hier het topje van af. Vul de eitjes vervolgens met het roomkaasmengsel. Neem dan een meloenboller en maak hiermee een bolletje mangosorbet. Duw het bolletje naar beneden, zodat er een eierdooier ontstaat. Geniet van je heerlijke paastoetje!

Source: raspberricupcakes.com via Jordann on Pinterest

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden