Pascal in 'B&B vol liefde' Beeld Screenshot RTL
Pascal in 'B&B vol liefde'Beeld Screenshot RTL

Pascal blikt terug op zijn avontuur in ‘B&B vol liefde’: “Het was heerlijk”

Het eerste seizoen van B&B vol liefde zit erop. Alleen B&B-eigenaren Caroline en Vincent lijken de liefde te hebben gevonden. Maar dat neemt niet weg dat het een mooi, bijzonder avontuur was voor alle deelnemers.

Kandidaat Pascal blikt met een paar gezellige kiekjes terug op zijn tijd op de B&B van Debbie in Salerno, Italië.

Ongemakkelijke lunch

Pascal probeerde vanaf het begin liefde en geluk te vinden bij Debbie. Hiervoor moest hij zijn handen uit de mouwen steken, want het leek soms wel alsof Debbie niet de ware liefde, maar een klusjesman zocht.

In de laatste week nam Debbie de twee overgebleven mannen mee op een uitje. Na een bezoekje aan een citroengaard was het tijd voor de lunch. Daar vroeg Debbie aan Pascal en Chris of zij hun verblijf in de B&B niet vooral als een (voetbal)vakantie zagen. Pascal was duidelijk niet gediend van deze vraag. “Ik voel me een beetje genaaid. Je kan het probleem bij ons leggen, maar je bent hier zelf ook voor de liefde. Ik ga er even goed over nadenken of ik dit nog wil”, zei hij stellig.

Geen kans op liefde

Uiteindelijk zijn ze beiden tot de conclusie gekomen dat er geen liefde tussen hen zou opbloeien. Nu de laatste aflevering is uitgezonden, blikt Pascal op Instagram terug op het grote avontuur. Hij vertelt dat hij bijzonder vond om mee te maken. “Om eerlijk te zijn: die weken in Italië waren heerlijk en alleen maar positief”, schrijft hij. “Achteraf heb ik wel mij bedenkingen met wat er allemaal gezegd is door een bepaald persoon. Maar daar wil ik niet te veel over zeggen. Is al genoeg gedaan door anderen.”

Ervaring rijker

Toch kijkt hij met trots terug op dit avontuur. “Ik ben een ervaring rijker, die neemt niemand meer van me af. Ik heb twee nieuwe vrienden leren kennen in Italië: Melvin en Chris. Ik heb daar een hoop meegemaakt, maar ben vooral mezelf geweest en aan de vele berichten te lezen, was dat te zien.” Hij wil dan ook iedereen bedanken voor de berichtjes en steun. “Nu kijkend naar de toekomst hoop ik dat er nog genoeg leuke dingen op me (sic) pad komen en jullie horen nog van me.”

Quiz: op welke B&B vol liefde-kandidaat lijk jij het meest:

Bron: Instagram.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden