null Beeld

Patty Brard barst in tranen uit op tv (en de reden is heel lief)

Het heeft Patty Brard tot nu toe niet bepaald meegezeten in Het Perfecte Plaatje, maar woensdagavond kwam daar dan éindelijk verandering in. De presentatrice had voor de eerste keer een opdracht gewonnen en dat bracht de nodige emoties bij haar los…

“Ik voel me hier soms zo een schlemiel en ik ben hier zo blij mee,” zo verklaart een huilende Patty na het horen van haar naam.

Schieten voor een krant

In de laatste aflevering kregen de vijf overgebleven bekende hobbyfotografen de kans om een opdracht te maken voor een gerenommeerde krant. Patty, die zelfs op de grond ging liggen om het perfecte plaatje te kunnen schieten, kan haar oren niet geloven als ze hoort dat ze heeft gewonnen.

Stevige knuffel

“Oh, wat erg”, begint ze. “Ik voel me hier soms zo een schlemiel en ik ben hier zo blij mee”, vertelt ze terwijl de tranen over haar wangen lopen. “Wat kinderachtig”, doelt ze vervolgens op haar huilbui. Haar concurrenten waren het daar echter niet mee eens. Patty kreeg zelfs een stevige knuffel van Jim Bakkum. “YES! Een 8,5! Eindelijk uit die middenmoot weg”, schreeuwt ze het uit.

De winnende foto van Patty:

Verliezer

Helaas kregen niet alle kandidaten goed nieuws te horen. Marlijn van Weerdenburg kreeg de slechtste beoordelingen en moest noodgedwongen vertrekken.

Bron: Het Perfecte Plaatje. Beeld: RTL

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden