null Beeld

Patty Brard deelt foto met dochter Priscilla en vertelt over bijzondere dag samen

Patty Brard deelde zondag een bijzondere foto met haar volgers op Instagram. Op het kiekje is de presentatrice (65) samen met haar moeder Gerda (91) en dochter Priscilla (37) te zien. Het is een foto van een belangrijk moment, laat Patty weten.

Online redactie Libelle

De band met haar dochter Priscilla is niet altijd goed geweest. Maar liefst elf jaar had Patty Brard geen contact met haar, maar inmiddels is hun band beter dan ooit. "Ik probeer de tijd in te halen", liet Patty eerder weten.

Hoge uitzondering

Dierbaren bezoeken in coronatijd is lastig, zo ook voor Patty Brard. Haar moeder verblijft in een verzorgingstehuis, maar bij hoge uitzondering was het toch mogelijk haar op te zoeken. "Ik kreeg vanuit het verzorgingstehuis berichten dat het niet zo heel goed gaat met mama. Dat zij slecht eet en moe is. Men was daar bereid een uitzondering te maken voor dubbel bezoek, omdat ze vermoedden dat het mijn moeder goed zou doen. Nou, inderdaad, toen we binnenkwamen... ik heb nooit iemand zo snel haar bed uit zien komen...”, aldus Patty over het bezoek aan De Telegraaf.

Dankbaar

Dat dit een uniek moment is gezien de huidige situatie, beseft Patty Brard zich maar al te goed. Want bij de foto schrijft ze dat het haar 'gelukkigste zondag in lange tijd' is. De presentatrice vervolgt onder de foto: "In alle haast hebben wij bij hoge uitzondering nog een middag met zijn drieën mogen doorbrengen en een foto mogen maken! Alle drie negatief getest....en wie weet wanneer het de laatste keer is! Ik ben er zo blij mee!"

Dementie

De moeder van Patty heeft dementie, vertelde Patty eerder. Dat ze haar moeder maar weinig op kan zoeken, is dan ook niet gemakkelijk. "Dementie speelt haar parten en ze is heel erg broos, maar dit moment met elkaar... Het was in alle opzichten uitzonderlijk en daar zijn we heel dankbaar voor!", aldus Patty.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De Telegraaf. Beeld: Bruno Press

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden