null Beeld

Peter R. de Vries reageert geïrriteerd op muzikale ode in ‘De Wereld Draait Door’

Peter R. de Vries schoof vrijdagavond aan bij ‘De Wereld Draait Door’ om te praten over één van zijn meest spraakmakende zaken ooit, namelijk die van Joran van der Sloot. Wat er na het gesprek gebeurde, viel echter allesbehalve goed bij de misdaadverslaggever.

Erandi Godinez

Peter werd namelijk verrast met een muzikale ‘ode’ van Henny Vrienten & Zonen. Henny zong onder andere over Peter’s aanvaring met Sonja Barend en daar zat Peter dus niet op te wachten.

Tekst van liedje

Henny zong: “Ik geloof wel dat je goed bedoelt en vol zit van fatsoen, maar hoe je inhakte op Sonja Barend had je echt van mij niet hoeven doen. Waarom ben jij zo bozig?” Zodra het liedje voorbij was, nam Peter het woord. “Laat hem maar eerst eens zeggen waarom hij dat vindt, zo brieste hij naar Henny

Aanval op Sonja Barend

“Ik zag die uitzending met Sonja Barend en die had twintig jaar geleden iets niet helemaal goed gedaan, maar met goede bedoelingen,” reageerde Henny. “En toen viel jij haar aan daarop en ik denk ook wel dat je daar goede redenen voor had, maar je hield niet op. Nog een keer en nog een keer en nog een keer.” Peter was het er echter niet mee eens en reageerde smalend ‘Volgens mij heb jij dan een paar herhalingen gezien.”

Reacties Twitter

De reactie van Peter zorgde bij veel kijkers voor irritatie, zo blijkt wel uit de volgende tweets:

Nieuwsgierig naar het fragment? Je kunt het hier terugkijken:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: BNN. Beeld: Brunopress

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden