Boswachter Hanne bij De slimste mens Beeld Screenshot KRO-NCRV
Boswachter Hanne bij De slimste mensBeeld Screenshot KRO-NCRV

Pardon?

Philip Freriks stelt ongemakkelijke vraag aan boswachter Hanne in ‘De slimste mens’

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is deze week begonnen. Woensdagavond namen presentatrice Daphne Deckers, cabaretier Bert Visscher en boswachter Hanne Tersmette het tegen elkaar op. Maar liefst 1,9 miljoen mensen stemden op deze aflevering af, die druk nabesproken wordt.

Demi SchoenmakersScreenshot KRO-NCRV

Vooral die heel ongemakkelijke vraag aan Hanne...

Verlegen

Het is alweer het achttiende seizoen van de spannende kennisquiz. Ook dit jaar staat kritisch jurylid Maarten van Rossem Philip Freriks bij en levert hij op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis. Woensdag deed Hanne voor het eerst mee. De boswachter werd al na een kwartier in verlegenheid gebracht door een gewaagde vraag van presentator Philip Freriks.

Wildcamera

In De slimste mens zijn er verschillende spelrondes. Tijdens de eerste ronde, de 3-6-9-vragen, had Daphne een vraag over cocktails goed beantwoord met ‘Sex on the beach’. Philip maakt een bruggetje en stelde Hanne een vraag over liefde in de buitenlucht. “Er gaat een verhaal dat jij een keer betrapt bent met je vriend door een wildcamera. Wat heeft die camera gezien?”

Onschuldig

Hanne begon gelijk te blozen en te lachen en bracht eerst alleen ‘joh’ uit. “Het was heel onschuldig, hoor”, zegt ze snel. “Dat was gewoon een beetje bootje varen en iets te dicht tegen elkaar aan op het bankje zitten. Dus dat was niet heel schokkend.” Toch vindt ze het wel een beetje een gekke vraag. “Interessant dat jij deze details weet.” Maar hoe hij aan zijn weetjes komt, wil Philip niet zeggen. Hij gaat dan ook rustig verder met het spel.

Bron: De slimste mens

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden