Pittige tortilla’s met vis
Ingrediënten
8 Tortillas
500 gram tilapiafilet
50 ml zonnebloemolie
1 limoen (het sap)
1 jalapeno pepertje, in kleine stukjes
50 gram verse koriander, gesneden
1 eetlepel chilipoeder
Garnering
500 gram gesneden witte kool
50 ml crème fraiche
3 eetlepels hete of milde tacosaus
1 rode ui
1 eetlepel tomatenpuree
Verse, gesneden koriander
Bereidingswijze
Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Doe de vis in een schaal en mix de olie, het limoensap, de chilipoeder, de koriander en het pepertje door elkaar heen. Giet het mengsel over de vis en laat het ongeveer 20 minuten marineren.
Haal de vis uit de marinade en leg hem op de hete grill. Grill de vis ongeveer 8 tot 10 minuten, en keer regelmatig.
Mix de tacosaus en de tomatenpuree door elkaar. Leg de tortilla’s ongeveer 20 seconde op de grill en smeer ze daarna in met het mengsel (gebruik niet alle saus). Verdeel de vis over de tortilla’s en garneer het met witte kool, rode ui en koriander. Vouw de wraps dubbel en serveer de overige salsa en de crème fraiche naast het gerecht.
Eet smakelijk!