Pittige tortilla’s met vis

Ingrediënten


8 Tortillas

500 gram tilapiafilet

50 ml zonnebloemolie

1 limoen (het sap)

1 jalapeno pepertje, in kleine stukjes

50 gram verse koriander, gesneden

1 eetlepel chilipoeder

Garnering

500 gram gesneden witte kool

50 ml crème fraiche

3 eetlepels hete of milde tacosaus

1 rode ui

1 eetlepel tomatenpuree

Verse, gesneden koriander

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Doe de vis in een schaal en mix de olie, het limoensap, de chilipoeder, de koriander en het pepertje door elkaar heen. Giet het mengsel over de vis en laat het ongeveer 20 minuten marineren.

Haal de vis uit de marinade en leg hem op de hete grill. Grill de vis ongeveer 8 tot 10 minuten, en keer regelmatig.

Mix de tacosaus en de tomatenpuree door elkaar. Leg de tortilla’s ongeveer 20 seconde op de grill en smeer ze daarna in met het mengsel (gebruik niet alle saus). Verdeel de vis over de tortilla’s en garneer het met witte kool, rode ui en koriander. Vouw de wraps dubbel en serveer de overige salsa en de crème fraiche naast het gerecht.

Eet smakelijk!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden