MONACO - NOVEMBER 19:  Princess Charlene of Monaco and Prince Albert II of Monaco greet the crowd from the Palace's balcony during the Monaco National Day Celebrations on November 19, 2017 in Monaco, Monaco.  (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images) Beeld Corbis via Getty Images
MONACO - NOVEMBER 19: Princess Charlene of Monaco and Prince Albert II of Monaco greet the crowd from the Palace's balcony during the Monaco National Day Celebrations on November 19, 2017 in Monaco, Monaco. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)Beeld Corbis via Getty Images

Goed nieuws

Prins Albert geeft gezondheidsupdate Charlene: “Ze komt snel thuis”

Al enige tijd is het onrustig rondom prins Albert en prinses Charlene. Is er sprake van een naderende scheiding? Hoe is het met de gezondheid van de prinses na haar infectie en de veelbesproken foto’s? En wanneer keert ze terug naar Monaco?

Eva BredaCorbis via Getty Images

Maar nu geeft prins Albert een update.

Zuid-Afrika

Sinds mei verblijft prinses Charlene in haar geboorteland Zuid-Afrika. Ze ging er naartoe voor familieaangelegenheden, maar de trip duurt nu wel heel lang. Een infectie, ziekenhuisopnames en complicaties later, is ze nog altijd niet thuis bij prins Albert en haar kinderen. Gaat alles goed?

Geen gemakkelijke periode

Prins Albert erkent dat zijn vrouw een moeilijke tijd achter de rug heeft. “Het was geen gemakkelijke periode voor Charlene, omdat ze met verschillende problemen tegelijkertijd werd geconfronteerd”, laat hij weten in een interview op het Frans-Monegaskisch radiostation RMC.

Goed nieuws

Volgens prins Albert is er wel een stijgende lijn te zien. “Het gaat beter met haar”, vertelt hij. “Over een paar dagen maken we de balans op met de artsen.” Albert laat weten dat Charlene “snel weer terugkeert naar Monaco”.

Foto

Vermoedens dat het beter met Charlene gaat, ontstonden ook eerder deze week. Voor het eerst sinds de oor-, neus-, keelinfectie en haar plotselinge ziekenhuisopname, plaatste Charlene een vrolijke foto op Instagram. Op het kiekje is ze breed lachend te zien en lijkt ze volgens velen in betere gezondheid te verkeren dan op haar eerdere Instagramfoto’s. Of dat ook zo is, en ze binnenkort terugkeert naar haar gezin, moet nog blijken.

Zo zien de buitenechtelijke kinderen van prins Albert eruit.

Bron: RMC.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden