null Beeld

Prins Harry reageert geweldig op jochie dat hem niet herkent

Het zal je maar gebeuren. Sta je oog in oog met niemand minder dan prins Harry, geloof je niet dat het de echte royal is. Het overkwam een Britse kleuter. En de reactie van de hertog van Sussex is goud waard.

Anne-Flore Muller

Prins Harry was op bezoek bij de katholieke basisschool St. Vincent's in Londen. Maar in plaats van herkend en hartelijk verwelkomd te worden, werd hij zomaar uitgemaakt voor een bedrieger.

Bedrieger op het schoolplein

Tijdens zijn bezoek aan de Londense basisschool, begroette de vader in spé allerlei kinderen op het schoolplein. Dit ging gesmeerd, en alle schoolkinderen waren zeer onder de indruk van de prins op hun schoolterrein. Behalve een 4-jarig jochie. Hij was er namelijk van overtuigd dat hij met een bedrieger te maken had. De echte prins? Die kon volgens hem onmogelijk op het schoolplein staan.

De échte prins

Volgens People tikte het jochie de hertog van Sussex allereerst op de schouder, met de vraag: "wanneer komt prins Harry?" Hierop antwoordde prins Harry enigszins verbouwereerd dat hij de prins was. De kleuter was echter nog steeds niet overtuigd. "Maar wanneer komt de échte prins Harry?" vroeg hij. Als antwoord herhaalde prins Harry dat hij toch echt de enige echte was, maar dat hij er wat anders uitzag omdat hij naar de kapper was geweest.

High five

Na nog een goede blik op de prins gaf het jochie dan toch toe. Na flink wat overtuiging, geloofde hij uiteindelijk dat hij met de échte prins Harry aan het praten was. En de reactie van de prins was ontwapenend en tekenend voor zijn karakter. Want in plaats van hem een standje te geven, gaf de hertog hem gewoon een high five.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: People. Beeld: ANP Foto

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden