Getty Images Beeld WireImage
Getty ImagesBeeld WireImage

Prins William deelt grote (en schattige) ergernis van prins George

Je zou het misschien niet verwachten, maar de kleine prins George (8) houdt zich nu al bezig met de staat van de wereld. Prins William heeft in een interview met de BBC onthuld dat George zich ontzettend kan ergeren aan al het afval op straat.

Britse royals

George lijkt hiermee in de voetstappen van zijn vader te treden, die zich ook erg veel zorgen maakt om de klimaatcrisis.

Zelf in de weer met prikstok

In het interview vertelt William dat George erg ‘geïrriteerd’ en ‘in de war’ is door alle troep die mensen op straat achterlaten. George zou regelmatig op zijn schoolplein in de weer zijn met een prikstok om alles op te ruimen. “Hij snapt het gewoon niet. Hij denkt: ‘ik ruim het toch op? Waarom komt het steeds terug?”’, aldus William.

“Dan is het waarschijnlijk al te laat”

In hetzelfde interview deelt William zijn zorgen over de klimaatcrisis. Volgens hem zou het een ‘gigantische’ ramp zijn als zijn kinderen zich nog steeds hard moeten maken voor hetzelfde probleem als ze zelf later groot zijn. “Ik zou het heel erg vinden als George over een jaar of dertig ook zo’n interview geeft en dan hetzelfde moet vertellen als wat ik nu doe. Want dan is het waarschijnlijk al te laat”, aldus William.

Wist je trouwens dat het niet veel had gescheeld of prins William had een heel andere naam gehad? In deze video hoor je daar meer over:

Bron: Hello

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden