Prinses Eugenie blikt terug op 2021 én deelt de eerste doopfoto van zoontje August Beeld Dave Benett/Getty Images
Prinses Eugenie blikt terug op 2021 én deelt de eerste doopfoto van zoontje AugustBeeld Dave Benett/Getty Images

Unieke foto's

Prinses Eugenie blikt terug op 2021 én deelt de eerste doopfoto van zoontje August

Veel mensen delen rondom de jaarwisseling een terugblik van 2021 op Instagram. Zo ook prinses Eugenie. Ze staat stil bij hoogte- en dieptepunten.

Tara StokdijkDave Benett/Getty Images

We zien wat lieve kiekjes voorbijkomen van haar gezinnetje, maar ook voor het eerst een foto van de dubbele koninklijke doop van haar zoontje August en Lucas Tindall, een andere achterkleinzoon van koningin Elizabeth.

Eugenie deelt terugblik van 2021

Voor Eugenie was 2021 een bewogen jaar. Het grote hoogtepunt was natuurlijk de geboorte van haar eerste kindje, zoon August, in februari. In september was er weer mooi babynieuws en werd haar nichtje Sienna geboren, de dochter van prinses Beatrice. Maar er was ook treurig nieuws, zo overleed haar opa, prins Philip.

Geboren en verloren

Al deze momenten zien we voorbijkomen op Instagram, waar ze terugblikt met een aantal foto’s. Ze schrijft erbij: “Gelukkig nieuwjaar allemaal, en vaarwel 2021. Het was een jaar dat ons zegende met onze jongen en waarin we onze familie zagen groeien met nieuwe aanwinsten, maar ook een jaar dat ons een paar van onze grootste en helderste lichtjes ontnam. Voor altijd in onze harten.”

Unieke foto van de doop

De oplettende volger ziet dat het achtste kiekje uit de reeks er een is van de doop van August en Lucas. Dit was een zeldzaam moment, want zo'n dubbele doop komt bijna nooit voor én van de doop werden geen beelden naar buiten gebracht. Dat we nu baby August in zijn traditionele koninklijke doopjurk zien, is dus behoorlijk uniek.

Waarom de trouwjurk van prinses Eugenie een open rug heeft.

Bron: Beaumonde

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden