Rachel Hazes Beeld BrunoPress
Rachel HazesBeeld BrunoPress

Rachel Hazes haalt flink uit naar Monique: “André is haar niks verplicht”

Dat Rachel Hazes (51) geen fan is van Monique Westenberg (43), weten we inmiddels wel. In weekblad Story haalt ze nu opnieuw flink uit naar haar ex-schoondochter. Rachel is namelijk van mening dat haar zoon André (27) nog veel te veel voor Monique betaalt.

entertainment

André en Monique zijn inmiddels een half jaar uit elkaar, maar volgens Rachel betaalt haar zoon nog steeds al haar rekeningen. En daar is ze het niet mee eens. “Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt. Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. Daartoe is André helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er niets op papier staat.”

Mankeert niks aan haar handen

Als het aan Rachel ligt, stopt André dan ook met het betalen van alles. “André betaalt bijvoorbeeld nog alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe. Monique mankeert niets aan haar handen. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

Sarah van Soelen

Hoewel Rachel nooit een fan is geweest van Monique, is ze wel erg blij met haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. Volgens Rachel heeft die ervoor gezorgd dat André eindelijk weer zichzelf is. “Ik zie aan alles bij André hoe happy hij is. Hij is weer helemaal zoals ik en anderen hem altijd gekend hebben.”

Bron: Story

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden