Rachel Hazes ‘respecteert’ dat dochter Roxeanne geen contact meer met haar wil Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Rachel Hazes ‘respecteert’ dat dochter Roxeanne geen contact meer met haar wilBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Hereniging

Rachel Hazes ‘respecteert’ dat dochter Roxeanne geen contact meer met haar wil

Dat Rachel Hazes (52) en haar dochter Roxeanne (29) momenteel niet de beste verstandhouding hebben, is geen geheim. Roxeanne weigerde onlangs nog te getuigen in een rechtszaak die haar moeder had aangespannen tegen voormalige zakenpartners. Toch lijkt het erop dat Rachel haar dochter dit niet kwalijk neemt. Sterker nog: in de nieuwste Story vertelt ze dat ze nog steeds hoop heeft dat het goed komt.

Erandi GodinezBrunopress/Patrick van Emst

Volgens Rachel is Roxeanne degene die een eventuele verzoenpoging tegenhoudt. “Ik heb meerdere keren contact met Rox gezocht, maar zij kiest ervoor dat niet te willen. Dat respecteer ik.” Mocht Roxeanne zich bedenken, dan staat Rachels deur altijd open. “Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar.”

Roxeanne wilde de reputatie van Rachel niet schaden

Rachel vroeg Roxeanne onlangs nog te getuigen in een zaak tegen voormalig zakenpartners. Rachel is van mening dat deze partners grote bedragen van haar hebben ‘gestolen’ in een periode dat het niet goed met haar ging. Roxeanne koos er echter voor om niet te getuigen en liet door middel van een brief weten dat ze anders dingen zou zeggen die de reputatie van haar moeder nog verder zouden beschadigen en dat ze dat niet wil.

Bron: Story

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden