null Beeld

Rafael van der Vaart heeft opmerkelijk advies voor verloofde van Sylvie Meis: “Trouw niet!”

Hoewel Rafael van der Vaart en Sylvie Meis sinds hun scheiding geen gezamenlijke interviews meer hebben gegeven, maakte de twee voor hun zoontje Damian een uitzondering. In een exclusief dubbelinterview aan de Duitse krant Bild laten Rafael en Sylvie weten dat hun zoontje Damián zal gaan voetballen bij Esbjerd in Denemarken.

Erandi Godinez

Dit betekent voor Sylvie dat zij Damian veel minder vaak zal gaan zien, aangezien hij bij zijn vader in Denemarken zal gaan wonen.

“Fijne gesprekken”

Sylvie zag het in eerste instantie niet zitten, maar is uiteindelijk toch overstag gegaan. “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel.” Volgens Sylvie is alles in goed overleg gegaan: “We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken. Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel.”

“Trouw niet”

Als aan Rafael wordt gevraagd of hij nog advies heeft voor Niclas, de verloofde van Sylvie, draait hij er niet omheen. “Trouw niet,” zegt Rafael. “Niet vanwege Sylvie, maar in het algemeen.” De voormalig voetballer laat weten dat hij zelf het papiertje ook niet meer zal ondertekenen. “Ik ben zo ook heel gelukkig met Estavana”, vertelt hij.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden