null Beeld

Roel van Velzen haalt hard uit naar online pesters: “Dit moet ophouden!”

Roel van Velzen is klaar met online pestgedrag. Op Instagram laat de zanger weten dat hij vindt dat dit moet stoppen. Dit doet hij door een nare reactie die hij ontving te delen.

Tara Stokdijk

Deze nare reactie richting de zanger luidt: "Ik zie dat de kindercrèche @vanvelzenmusic vrijuit gegeven heeft om buiten te spelen?".

Van Velzen online gepest

Onder het bericht is de reactie van Roel te zien. Hij bijt van zich af: "Goed dat je me hebt gementionned in dit bericht. Meteen een fijn gevoel op de maandag. Als ik je in het echt tegenkom krijg je een dikke knuffel van me. Of een complimentje of wat geld, of in ieder geval wat aandacht. Want érgens kom je iets tekort denk ik, als je dit soort dingen schrijft. Ik wens je veel positiviteit toe in de rest van je leven. X Roel."

Psychische gevolgen

De zanger laat weten helemaal klaar te zijn met dit soort berichten: "Ook online pesten moet ophouden jongens. Ik krijg dit soort ‘grappen’ regelmatig naar mijn virtuele hoofd en kan het inmiddels hebben, maar niet iedereen heeft zo’n dikke huid. Voor veel slachtoffers zijn de psychologische gevolgen niet te overzien. DENK NA voor dat je op send drukt. Ook al is het nóg grappig (bedoeld)."

Steun

BN'ers als Tim Douwsma, Heleen van Royen, Claudia de Breij, Shary-An en Yora Rienstra laten middels een reactie op Roel's bericht weten hem te steunen.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden