null Beeld

Romantiek: hoe een vertraagd vliegtuig tot een huwelijk kan leiden

Kristen Adamson en Darren Ashcroft zijn eeuwig dankbaar dat hun vliegtuig in 2014 vertraging had: anders hadden ze elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet.

Susan Dalstra

Kristen vroeg in lichte paniek aan Darren op het vliegveld in Toronto of haar vlucht al was vertrokken. Dat bleek niet het geval: de vlucht was vertraagd. Darren stelde haar gerust en de twee raakten aan de praat - en zijn sindsdien eigenlijk niet gestopt met praten. Van het saaie wachten besloten ze een gezellige tijd te maken. Toen de stoel naast Darren in het vliegtuig vrij bleek, grapten ze dat dat wel het lot moest zijn.

Tussenstop

Terwijl de rest van de passagiers hun ogen sloten of een boek lazen, raakten Kristen en Darren niet uitgepraat. "We vertelden honderduit over ons leven." Na die bijzondere vlucht ging Kristen een maand aan de slag als vrijwilliger in Kenia. Via sms hielden de twee dagelijks contact. Op de terugweg van Kenia naar huis had ze door vertraging een tussenstop in Londen. En wil het toeval nou dat Darren daar in de buurt woont...

LEES OOK: DEZE VROUW KREEG EEN FOTO VAN HAAR HUWELIJKSAANZOEK... EN WAT VOOR ÉÉN

Verliefd

De twee brachten samen een weekend door in de stad. Het afscheid viel ze zwaar. "Ik vond het zo erg om haar op het vliegtuig te zetten. Ik wist niet wanneer ik haar weer zou zien. Op dat moment besefte ik dat ik verliefd was."

Visum

Kristen dacht er net zo over en vloog een paar weken later weer naar Engeland. De vonk was overgeslagen en ze besloot een visum aan te vragen. "Alles is heel snel gegaan, maar het voelde zo natuurlijk. Ik vond werk en in oktober 2014 kochten we samen een huis."

Huwelijksbootje

Een jaar later, in 2015, vroeg Darren haar ten huwelijk. Afgelopen september was het zo ver en stapten de twee in het huwelijksbootje. "Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven door te brengen met de meest fantastische vrouw die ik ooit heb ontmoet."

Bron: The Mirror. Beeld: Shutterstock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden