null Beeld

Romy Monteiro over relatiebreuk: “We wisten al dat het geen toekomst had”

Toen Romy Monteiro (27) Playboy-fotograaf Jasper Suyk op een feestje ontmoette, sprong de vonk meteen over. Totaal onverwachts, want Romy had net haar verloving met Django verbroken en daarboven op was ze overwerkt én overspannen. Over die verbroken relatie vertelt ze nu in de nieuwste editie van Beau Monde.

Renée Mulckhuijse

Sinds haar nieuwe relatie lijkt het leven Romy weer toe te lachen. Ze kon niks anders dan verliefd worden toen ze haar Jasper leerde kennen. "Iedereen heeft een Jasper in haar leven nodig." Maar vlak voor die ontmoeting speelde zich een pijnlijke liefdesbreuk af. "De breuk voor veel mensen als een verrassing, terwijl wij al even wisten dat het geen toekomst had."

Het succesvolle meisje met de militair

Heel Nederland kon via social media meegenieten van Romy's relatie met militair Django. Dat maakte het extra lastig voor de musicalster om naar buiten te treden met haar nieuwe liefde. Ze geeft toe hoe moeilijk dat was. "In mijn vorige relatie was er een soort druk ontstaan; het mooie succesvolle meisje met die knappe militair. Ik had het idee dat alles perfect moest zijn."

Dat Django haar publiekelijk ten huwelijk vroeg, zorgde er alleen maar voor dat alle ogen nog meer op het koppel gericht waren. De perfectionistische Romy wilde een perfect huwelijk in Portugal organiseren, totdat ze samen met Django tot de conclusie kwam dat ze eigenlijk niet zo goed bij elkaar passen.

Veel weg, weinig samen

Voor zijn werk was Django veel weg en Romy klom ondertussen in Nederland naar de top van de musicalwereld. Veel tijd om echt samen te zijn, was er niet. "Eigenlijk hadden we meer tijd nodig om elkaar goed te leren kennen. Pas na onze verloving gingen we echt praten. Zo ontdekten we dat we toch niet die ideale match waren."

Het contact tussen de ex-geliefdes is inmiddels goed. "Hij is heel happy met zijn nieuwe vriendin en hij heeft Jasper ontmoet. Ik ben blij dat het zo is gegaan. Als je elkaar na een breuk niet meer spreekt, onthoud je vaak alleen de ergernissen. Dat is zonde, omdat je het ook heel fijn hebt gehad."

Onlangs moesten Romy en Jasper hun romantische reis door Azië afbreken. Hoewel ze dolblij waren om weer in Nederland te zijn, begon de relatietest toen pas echt.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Beau Monde. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden