null Beeld

Ruben Nicolai: “Ik dacht dat ik niet goed in relaties was”

Ruben Nicolai is weer gelukkig in de liefde. De presentator heeft na een lange tijd een nieuwe relatie met zijn nieuwe vlam Pauline. Maar dat hij nog eens verliefd zou worden, had hij niet verwacht. De vader van twee onthult namelijk dat hij lang dacht slecht in relaties te zijn.

Online redactie Libelle

Ruben Nicolai was voorheen 11 jaar getrouwd met Laurien, met wie hij 2 dochters kreeg.

Patronen doorbreken

De Lego Masters-presentator vertelt in een openhartig interview aan Flair dat hij een intensieve therapiecursus volgde in Engeland, om zijn overtuiging rondom relaties bij te stellen. "Ik had een soort reset nodig, een antwoord op de vraag: waarom doe ik wat ik doe?" vertelt Ruben. "Ik heb toen gezien wat ik aan het doen was, wat mijn patronen zijn. Pas als je je daar bewust van bent, kun je het veranderen."

Nooit serieus

Maar toch bouwde hij telkens een hoge muur om zichzelf. "Ik had wel scharrels en verliefdheden, maar ik liet het expres nooit serieus worden, omdat ik me door mijn scheiding realiseerde dat ik niet zo goed in relaties ben. Daarom ging ik ze uit de weg. Of eigenlijk moet ik zeggen: ik dácht dat ik er niet goed in was."

Nieuwe liefde

Zijn huidige vriendin Pauline deed hem inzien dat dit helemaal niet waar is. "Dat maakte alles anders", vervolgt hij over zijn nieuwe vlam. "De afgelopen maanden hebben we een beetje in de luwte kunnen uitvogelen wat we voor elkaar voelen. Daar ben ik heel blij mee. Het is fijn om elkaar in een soort rust goed te leren kennen. Al speel ik ook geen verstoppertje, ik ben gewoon, toen het nog kon, met haar uit eten geweest", aldus Ruben.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden