null Beeld

Ruzie over boom in ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ maakt bij kijkers de tongen los

Donderdag konden kijkers opnieuw genieten van een heftige burenruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Dit keer gaat de ruzie over een kastanjeboom en de kijkers thuis gaan helemaal los op Twitter.

Demi Schoenmakers

Ze zijn vooral verbijsterd over hoelang deze buren al ruzie hebben.

Schaduw

De 62-jarige Tineke heeft al maar liefst 30 jaar ruzie met haar buurvrouw Maria en haar zoon Rutger om de grote kastanjeboom in hun tuin. Zij wilden de boom namelijk niet weghalen, waardoor Tineke dag in dag uit in de schaduw zat. En dat is niet goed voor haar woongenot. "Het is een spook dat je leven beheerst", zegt Tineke.

Verwarring

Kijkers vinden het een onduidelijke aflevering en dat maakt de tongen los. Op Twitter geven de kijkers hun ongezouten meningen op de aflevering. In eerste instantie zeurt Tineke over de kastanjeboom in de tuin van de buren, maar niet veel later heeft ze het ineens over de heg en het hek. Dit zorgt voor een hoop verwarring. "Dan is het de boom die ze per se weg wil hebben. En dan is het weer een hek dat voor problemen zorgt. Wat is nu eigenlijk haar probleem?", klinkt het dan ook op Twitter.

30 jaar ruzie

Bovendien kunnen de mensen thuis niet begrijpen dat Tineke al 30 jaar ruzie heeft met de buren. Ze vinden het vooral erg knap dat de buren het zó lang met haar hebben volgehouden. Kortom: kijkers worden een beetje moe van het gezeur van buurvrouw Tineke. Uiteindelijk geeft Mr. Frank Visser buren Maria en Rutger gelijk. Dat betekent dat de boom mag blijven en daar zijn de kijkers maar wat blij mee. "Haha lekker! De boom blijft" en "Oh heeeerlijk! Ze moet stoppen. Goede beslissing!", schrijven kijkers.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Mr. Frank Visser doet uitspraak, Twitter. Beeld: Ruth van Baaijen | Talpa Beeldbank

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden