null Beeld

“Ruzie tussen Martien Meiland en Caroline eindigde in vechtpartij”

Dat de biografie van Martien Meiland vol staat met schokkende onthullingen, is inmiddels geen geheim meer. Toch is er nu nóg een opvallend verhaal naar buiten gekomen. In zijn boek onthult Martien namelijk dat hij en Caroline flinke ruzie hebben gehad en dat er zelfs een vechtpartij tussen Maxime en Caroline is voorgevallen.

Erandi Godinez

De vechtpartij zou zelfs zó uit de hand zijn gelopen, dat Maxime er een litteken aan heeft overgehouden.

Ruzie tussen Martien Meiland en Caroline

Dat de familie Meiland en Caroline van Eeden niet bepaald op goede voet uit elkaar zijn gegaan, was al duidelijk. Caroline vertrok destijds uit het chateau na ‘heimwee en irritaties’ en zowel Caroline als Martien hebben laten weten dat er na haar vertrek geen contact meer is geweest tussen de twee. In het boek komen nu echter nieuwe details naar buiten over de ruzie.

Litteken Maxime

En wat blijkt? Er zou wel wat meer zijn geweest dan ruzie tussen de twee. Martien spreekt in zijn boek zelfs van ‘oorlog’. De gemoederen liepen uiteindelijk zelfs zó hoog op, dat er een vechtpartij tussen Caroline en Maxime ontstond. Maxime zou hierdoor zelfs een litteken hebben opgelopen. De ruzie tussen Caroline en Maxime zou alles te maken hebben met een geldkwestie. In RTL Boulevard doet Martien vanavond nog een boekje open over deze ruzie.

Hereniging Caroline en Martien

Hoewel het avontuur in Frankrijk voor Caroline allesbehalve goed is geëindigd, liet ze onlangs in een interview weten dat ze tóch wel weer open staat voor een ontmoeting met Martien. Caroline laat weten dat ze de flamboyante kasteelheer mist en dat ze het liefst weer met hem zou willen ‘wijnen, wijnen, wijnen’. Of Martien daar ook voor open staat, is echter niet bekend.

Dít is hoe Martien Meiland gewond en blind raakte aan zijn rechteroog:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: SBS

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden