null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

‘Ruziënde’ Maxim en Peter zorgen voor nodige hilariteit bij ‘Jinek’

Eva Jinek had dinsdagavond twee gasten die niet bepaald op hun mondje zijn gevallen en dat resulteerde uiteraard in een dynamisch gesprek. Maxim Hartman (57) en Peter R. de Vries gingen met elkaar de discussie aan, tot grote hilariteit van de kijkers.

Erandi GodinezEM-Press/Patrick van Emst

Als het gesprek over Instagram gaat, duurt het niet lang voordat de twee mannen de ene sneer na de ander uitdelen.

Maxim vs Peter

Al voordat de aflevering überhaupt is begonnen, hebben de kijkers er al zin in. Zodra de gasten van Jinek bekend zijn gemaakt, schrijft iemand op Twitter: "Daar ga ik even goed voor zitten." Zowel Peter R. de Vries als Maxim Hartman belanden regelmatig op televisie in hevige discussies, dus het was natuurlijk wachten op vuurwerk.

Discussie over Instagram

Wanneer het gesprek over Instagram gaat, laat Peter weten dat hij het nut er van niet echt in ziet. “Als ik zie wat Maxim erop post, mis ik er niets aan. Ik zie er niets in. Ik begrijp niet waarom mensen dat met heel Nederland delen,” zo sneert hij. En dat laat Maxim natuurlijk niet zomaar over zich zeggen. “Je hebt niet eens gekeken! Dat pik ik niet.” Daarop reageert Peter gevat: “Zullen we even naar Artis gaan?” Maxim vertelde namelijk vlak daarvoor dat hij mensen die negatieve reacties sturen vaak uitnodigt om het in zijn gezicht bij de uitgang van Artis te komen zeggen.

Reacties Twitter

Kijkers zien gelukkig de humor wel in van de discussie, zo blijkt uit de volgende reacties op Twitter:

Tweets Maxim en Peter:

Connie Witteman

Maxim en Peter waren overigens niet de enige gasten die de aandacht wisten te trekken. Connie Witteman (69) was namelijk ook te gast. Zij heeft met haar positieve spreuken op Instagram inmiddels aardig wat volgers weten te verzamelen en kwam daar bij Jinek over praten. Hoewel haar boodschap heel positief was, ze vindt het namelijk gewoon leuk om haar leven met haar volgers te delen, waren de reacties op haar optreden allesbehalve positief:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: RTL. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden