null Beeld

Schattig! Zo zetten deze BN’ers vandaag hun viervoeter in het zonnetje

Iedereen zet zijn viervoeter in het zonnetje op Dierendag. Zo ook bekend Nederland! Op Instagram brengen BN'ers massaal odes aan hun huisdier. En wij gluren even mee. 

Eva Breda

Monique Westenberg

In een lieve post met de hond die ze van straat redde, roept Monique anderen op om wat meer om te kijken naar asieldieren. Lief!

Bridget Maasland

Ook Bridget doet een oproep. "Laten we allemaal wat liever zijn voor mens en dier", schrijft zij bij een foto van haar zoontje en hond.

Marieke Elsinga

Marieke deelt op dierendag een foto van haar kat Kiki. Deze zwerfkat werd uit het asiel gehaald door haar goede vriend Mattie en heeft inmiddels een heel goed leven bij Marieke thuis. Marieke is zo blij met haar kat Kiki, dat ze ook anderen oproept om eens een kijkje in het asiel te nemen. "Als je een diertje overweegt, overweeg dan ook eens een asieldier", schrijft ze bij de foto.

Quinty Trustfull

Deze Dierendag plaatst Quinty een foto van haar twee poezen én laat ze nog even weten waar Dierendag dit jaar voor staat. "#eetgeendierendag", sluit ze haar post dan ook af.

Wendy van Dijk

Wendy plaatst een te zoete video van haar viervoeter Binkie, toen deze nog een pup was. Wij willen er ook zo een!

Annemarie Keizer

Op Instagram prijkt een foto van Annemarie met haar kleine vriend Bobbi, die iets minder aandacht krijgt sinds er een tweede huisdier bij is gekomen. Maar vandaag krijgt ze daarom even extra veel knuffels!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka plaatst een lieve foto van haar vrolijke labrador Bo en laat weten dat deze zelfs een eigen Instagrampagina heeft. Dus voor nog meer leuke plaatjes van Bo moet je daar zijn!

Nicolette van Dam

Bij Nicolette thuis is het een behoorlijke beestenboel. Zij deelt een kiekje van de hele dierenfamilie. Inclusief de goudmijntjes van schildpadden.

Jan Smit

Jan showt zijn grote (kleine) vriend op Instagram: Rio Smit. Zo zoet!

Carlo Boszhard

Carlo deelt ter ere van Dierendag een foto met één van zijn grote liefdes. Naast het lieve katje op de foto heeft Carlo nog drie poezen rondlopen thuis. Hartstikke gezellig! Carlo vertelt meer over zijn liefde voor zijn poezen in zijn interview met Libelle.

Koninklijke viervoeters

Ook het Nederlandse Koningshuis deelt vandaag een foto van de koninklijke viervoeters van Nederland. Wat zijn ze prachtig!

Wil jij je huisdier ook verwennen vandaag? Dit zijn gezonde extraatjes die je je hond kunt geven.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Instagram. Beeld: iStock.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden