null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Selma van Dijk en Gallyon van Wessem hinten op terugkeer

Niet lang geleden werden Selma van Dijk en Gallyon van Wessem door producent John de Mol na 20 jaar ontslagen bij Hart van Nederland. Maar nu lijkt het erop dat de twee bekende presentatrices binnenkort alweer terugkeren op televisie.

Online redactie LibelleEM-Press/Patrick van Emst

Dat blijkt uit een hint op Instagram.

Ontslag presentatrices

Het ontslag van de 51-jarige vrouwen ging niet zonder slag of stoot. Producent John de Mol ontsloeg de presentatrices namelijk wegens hun leeftijd. Hij liet destijds weten dat zowel Selma van Dijk als Gallyon van Wessem hun houdbaarheidsdatum hadden bereikt, waardoor ze niet langer Hart van Nederland mochten presenteren.

Instagramfoto

Maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, lijkt het erop dat de dames in het geniep aan een terugkeer op televisie werken. Op Instagram deelt Gallyon namelijk een foto met een wel héél cryptisch onderschrift. Bij een foto van haar en ex-collega Selma schrijft ze: "Snode plannen smeden met Selma van Dijk. Op keurige 1.5 meter uiteraard. We will be back..."

Reacties

Onder de foto stromen direct allerlei reacties binnen. Zo schrijft iemand: "Jullie worden gemist dames. Ik kijk al sinds 2004 naar Hart van Nederland dus ben echt met jullie groot geworden. Blijf jullie fantastische zelf en ik hoop dat jullie een geweldige tv-comeback mogen maken want er is behoefte aan echte mensen op televisie. Dikke kus." Een ander schrijft: "Komen jullie maar weer gauw op de buis dames!"

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden