Simon Keizer ‘met stomheid geslagen’ van aantijgingen The Voice Beeld ANP
Simon Keizer ‘met stomheid geslagen’ van aantijgingen The VoiceBeeld ANP

Reactie

Simon Keizer ‘met stomheid geslagen’ door grensoverschrijdend gedrag in ‘The voice’

Nu steeds meer oud-coaches van The voice of Holland van zich laten horen, heeft ook Simon Keizer (37) gereageerd op de meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag in het programma. In de podcast De Leeuw lult verder van Paul de Leeuw laat Simon weten dat hij ontzettend is geschrokken en het nog steeds niet kan geloven.

Erandi GodinezANP

Simon vertelt dat hij afgelopen weekend via zijn vrouw het nieuws te horen kreeg. “Annemarie stuurde mij zaterdag een screenshot van ik denk een AD-bericht. Het was toen eerst nog mondjesmaat dat de info naar buiten kwam, want het Jeroen Rietbergen-bericht was nog niet bekend”, zegt de zanger. “Maar het is ontzettend schrikken, want ik ken die hele club natuurlijk. Wij hebben drie seizoenen op de stoel gezeten vanaf 2011. Ongeloof, dat is denk ik het woord dat overheerst.”

“Ongeloof”

Simon benadrukt dat hij nooit iets heeft gemerkt van de misdragingen. “Nee, daarom was dan ook het eerste woord ‘ongeloof’, het is niet dat ik het niet geloof, maar dat ik er niet bij kan met mijn hoofd. Daar was de situatie voor mijn gevoel ook helemaal niet naar. Je bent een tv-programma aan het opnemen. Dus ik was echt met stomheid geslagen.”

Schandaal The voice

De opnames van The voice zijn de komende tijd stilgelegd, nadat er beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag naar buiten kwamen. Zowel bandleider Jeroen Rietbergen als coach Ali B. worden beschuldigd van verschillende seksuele misdragingen. Jeroen heeft afgelopen weekend bekend, Ali B. blijft volhouden dat het niet waar is. Donderdag verschijnt er in het YouTube-programma Boos een aflevering waarin alle meldingen worden besproken.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden