Young couple man and woman intimate relationship on bed feet Beeld Getty Images/iStockphoto
Young couple man and woman intimate relationship on bed feetBeeld Getty Images/iStockphoto

PREMIUM

Slaapkamergeheimen: “Dat gezicht toen hij zacht de slaapkamer in kwam: onbetaalbaar”

Een groot deel van ons leven brengen we door in de slaapkamer. Toch leuk om eens van een ander te horen wat er in die ruimte allemaal gebeurt...

RedactieGetty Images/iStockphoto

Weg magie

Meike (43): “Met de minnaar was het geweldig op gestolen momenten op kantoor en in een motel. Maar de eerste keer bij hem thuis, toen zijn vrouw een weekje weg was met hun dochter, veranderde er iets. In het bed van een andere vrouw liggen, haar nachtkastje zien met de boeken die ze nog wil lezen – voor mij was dat een dealbreker. Het maakte de potentiële schade van ons slippertje reëel. We hebben elkaar daarna nog een paar keer gezien, maar uiteindelijk heb ik er een punt achter gezet. De magie is eraf als je weet dat de vrouw van je minnaar dezelfde handcrème gebruikt voor het slapengaan.”

Verrassing!

Dees (39): “Laatst bedacht ik: laat ik mijn man eens verrassen. Het was een uur of tien ’s avonds, ik geeuwde uitgebreid en kuste hem een goede nacht. Ik zag zijn teleurstelling, het was duidelijk dat hij heel andere gedachten had over de avond. Boven trok ik een mooi nachtponnetje aan, knipte het nachtlampje aan en bevallig lag ik op hem te wachten. Dat gezicht toen hij zacht de slaapkamer in kwam: onbetaalbaar.”

Survivallen

Els (48): “Een romantisch weekend samen weg in een kasteeltje in België. Lekker gegeten en gedronken, na een geslaagde vrijpartij in het hemelbed stonden we samen op het balkon met een glas wijn na te genieten toen de balkondeuren achter ons in het slot vielen door een windvlaag. Onze telefoons lagen binnen, ik stond in een handdoek op het balkon, mijn man in zijn onderbroek. Het was net na de lockdown, er was verder maar één ander stel te gast en zij sliepen helemaal aan de andere kant. We hebben geroepen en gebonkt, maar het nadeel van een oprijlaan is dat er niet zomaar iemand langskomt. We hebben ons warm weten te houden met de ligkussens van de zonnebedden die er stonden, maar het was een lange nacht tot er een leverancier kwam en we vanaf het balkon om hulp konden roepen. We noemen het onze survival in de Ardennen.”

Tekst: Ella Vermeulen. Beeld: iStock.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden