Dat wordt smullen: méér dan 190 feestrecepten in het grote Libelle Kerstkookboek Beeld Libelle
Dat wordt smullen: méér dan 190 feestrecepten in het grote Libelle KerstkookboekBeeld Libelle

Cadeautje van ons!

Smullen geblazen: dit is Libelle's grote Kerstkookboek met meer dan 190(!) feestrecepten

Bij Libelle zijn we dol op kerst. We halen ieder jaar zo vroeg mogelijk een boom in huis en denken weken van tevoren al na over welk fantastische kerstmenu we op tafel willen toveren. Daarom trakteren we onze lezeressen nu op een superdik digitaal kerstkookboek. Geloof ons, dat wordt smullen!

Anita BijlsmaLibelle

Kerst kan de nodige hoeveelheid stress met zich mee brengen. Maar met dit digitale kerstkookboek nemen we in ieder geval één zorg weg: de vraag ‘wat eten we?’

Imperfecte Kerst

Anita Bijlsma (adjunt-hoofdredacteur Libelle): “Op deze plek wil ik ook meteen een lans breken voor de perfecte imperfecte kerst. De net mislukte taart, het klapstuk dat te lang in de oven heeft gestaan en het dessert dat zo opgestijfd is dat het niet meer opgeschept, maar gesneden moet worden. Wat je met liefde maakt, kan eigenlijk niet meer stuk en levert stiekem altijd de waardevolste kerstherinneringen op. Bij ons vloog ooit het tafelkleed in de fik tijdens het fonduen. Was de spiritus toch niet alleen ín de brander gegoten, klaarblijkelijk. De jaren daarna werd een emmer water vaste prik aan tafel.”

Waardevol genieten

Wat je ook gaat doen deze kerst (met de familie genieten van een uitgebreid kerstdiner of - even waardevol - met z’n tweeën borrelen in pyjama); keuze genoeg in ons uitgebreide digitale kerstkookboek. We bundelden meer dan 150 gerechten en drankjes. Een feestelijke mix van het mooiste uit Libelle, overzichtelijk gerangschikt naar het moment van de dag. Ook de kerstmenu’s van ‘onze’ Yvette van Boven staan handig bij elkaar. De enige stress die nog rest, is keuzestress. Als abonnee lees je deze extra editie hier gratis. Veel leesplezier en een fijne kerst!

ABONNEMENT KOPPELEN

Heb je je printabonnement nog niet gekoppeld aan je digitale account? Lees hier hoe je dat doet.

Kerstkookboek Libelle Beeld Libelle
Kerstkookboek LibelleBeeld Libelle

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden