Spaghetti met citroen en parmezaanse kaas

Voor 4 personen:

• 350 g spaghetti

• zout, peper

• sap en reepjes schil van 2 onbehandelde citroenen

• ca. 6 el olijfolie

• 100 g vers geraspte parmezaanse kaas

• handvol basilicumblaadjes

Bereidingswijze: Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Klop een deel van het citroensap met de olijfolie en parmezaanse kaas tot een dik, romig mengsel. Voeg zout en peper en nog wat citroensap naar smaak toe. Voeg dit mengsel bij de warme, uitgelekte pasta en schud de pan goed heen en weer tot alle slierten spaghetti met de saus omgeven zijn. Voeg basilicum toe en reepjes citroenschil.

Bereidingstijd: ca. 15 min. Ong. 570 kcal p.p.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden