null Beeld

Speciaal verzoek familie op dag van de uitvaart van Bibian Mentel

Zaterdagochtend vindt in het crematorium in Laren de crematie van Bibian Mentel plaats. Er mag slechts een beperkt aantal mensen bij zijn, en daarom vraagt Bibians familie aan vrienden, kennissen en geliefden om langs de route te gaan staan.

Tara Stokdijk

Afgelopen maandag overleed Bibian aan de gevolgen van kanker. Door uitzaaiingen in haar hersenen kon ze niet meer behandeld worden. Ze werd 48 jaar oud.

Uitvaart Bibian Mentel

Wegens de coronamaatregelen mogen er slechts 50 personen bij haar uitvaart aanwezig zijn. Op Instagram vraagt de familie aan belangstellenden om langs de route naar het crematorium te gaan staan en zo een erehaag te vormen.

Erehaag

De familie schrijft: "Op zaterdag 3 april om 10:30 zal Bibian gecremeerd worden in Crematorium Laren. Omdat we door corona maar een heel beperkt aantal personen kunnen uitnodigen, zullen wij donderdagmiddag of vrijdagochtend de route naar het crematorium bekend maken zodat vrienden, kennissen en geliefden langs de route kunnen gaan staan."

Coronamaatregelen

De familieleden laten hierbij wel weten dat het zeer gewenst is om de coronamaatregelen na te leven: "Wij vragen iedereen om hierbij wel de coronamaatregelen streng op te volgen. Dat zou Bibian haar wens zijn. Dus wees lief voor elkaar, houd je aan de maatregelen maar laten we met z'n allen een mooie herinnering creëren."

Corina heeft kanker en krijgt nieuwe medicijnen: “Over de bijwerkingen mag ik nog niet klagen”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Fotografie: Koos Breukel.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden