Spinazie uit de wok

Ingrediënten voor 4 personen:

redactie

2 sjalotjes, in dunne ringen

2 teentjes knoflook, fijngesneden

1 kg wilde spinazie, grof gesneden

peper

zout

75 g oude boerenkaas, geschaafd

2 el fijngesneden peterselie

Bereidingswijze:

Laat een wok of grote koekenpan goed heet worden. Verhit de olie in de wok en bak hierin de sjalot en knoflook circa 5 min. Voeg de spinazie toe en roerbak deze al omscheppend tot de blaadjes nét geslonken zijn. Laat hierbij het vocht verdampen. Breng op smaak met zout en peper. Strooi de kaas en peterselie erover.

Bereidingstijd: 10 min. Ca. 195 Kcal

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden