null Beeld

Splitten, prikken, likken of kantelen: hoe eet jij een tompouce?

Niks mis met een suikerzoete tompouce op z'n tijd. Helemaal nu ze komend weekend weer oranje kleuren (want Koningsdag!). Maar hoe eet je zo'n gevaarte eigenlijk? Zonder te knoeien en het liefst ook een beetje koninklijk.

Online redactie Libelle

Omdat wij de ultieme tip niet hebben - en Hema trouwens ook niet - vraagt de winkelketen het jou.

Team tompouce

Dus, vertel het maar: ben jij een splitter, een prikker, een likker of een kantelaar? Nou zijn wij benieuwd: zit daar nog een bepaalde gedachte achter, heb je een tactiek of is het gewoon het lekkerst zo? Waarschijnlijk dat laatste en daarom heeft Hema deze week een leuke 3+1 gratis actie:

Gaat het eten van een tompouce je goed af, maar heb je moeite om een hamburger of een cupcake te verorberen? Deze tips gaan je helpen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock, Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden