null Beeld

Stel vindt verlovingsfoto terug door sociale media

Vorige week vroeg de Schot Michael Kent zijn Fiona ten huwelijk in de straten van Reykjavik. Fotografe Jessica liep toevallig langs en maakte een foto van het moment. Mooier kan niet, behalve dat het stel en de fotografe elkaar uit het oog verloren.

Ingrid Hofstra

Zonder dat ze het van elkaar wisten, gingen ze beide op zoek naar de ander. Jessica via een IJslands magazine en Michael via Facebook en Twitter.

Trillende handen

"In eerste instantie wilde ik wat foto's maken van de sneeuw, toen ik opeens een man op zijn knieën zag zitten", zegt de Amerikaanse Jessica tegen The Reykjavik Grapevine. "De man had zijn adresgegevens in mijn telefoon gezet, zodat ik de foto's kon opsturen. Zijn handen trilden alleen zo erg dat het niet goed is doorgekomen."

Instagram

De website plaatste Jessica's oproep op Instagram. Al snel genoeg kwam de fotografe erachter dat het verloofde stel ook op zoek naar haar was.

Voorbijganger

Michael riep de hulp in van Facebook en Twitter. "Gisteravond heb ik Fiona ten huwelijk gevraagd. Een voorbijganger nam een foto van ons terwijl dit gebeurde. Ik heb haar mijn e-mail gestuurd, maar denk dat ik door de spanning de verkeerde heb gegeven. Als we de vrouw kunnen vinden, zou dat geweldig zijn", schreef Michael onder een foto van de straat waar hij zijn Fiona ten huwelijk vroeg.

Bijzondere herinnering Door de snelheid en kracht van sociale media werden beide oproepen al snel aan elkaar gekoppeld. Michael en Jessica wisselden alsnog de juiste gegevens uit en het aanstaande bruidspaar heeft nu een bijzondere herinnering aan een prachtige avond.

Bron: Metronieuws. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden