Vagina dialogen Beeld Petronellanitta
Vagina dialogenBeeld Petronellanitta

Breng je stem uit

Stem nu op de podcast de Vagina Dialogen bij de Dutch Podcast Awards 2021

De Dutch Podcast Awards zijn terug! Tot en met 15 september kun je je stem uitbrengen op je favoriete podcast. Heb jij al op Libelle’s podcast de Vagina Dialogen gestemd?

Tara StokdijkPetronellanitta

Nog niet? Doen! Klik hier om je stem uit te brengen.

De Vagina Dialogen

Ben je nog niet bekend met de podcast de Vagina Dialogen? Via Libelle.nl/podcast luister je alle afleveringen terug. In deze podcast - de naam verklapt het al - loodsen Marieke, Ellen en Anne-Marie van Bureau Vrouwenzaken je door alles wat je maar wil weten over de vagina, de foef, de poes, de kut - of hoe je het beestje ook wil noemen.

Vulva verdriet

De podcast maakte al behoorlijk wat los. Zo schreef Bettina naar aanleiding van de aflevering over vulva verdriet over de pijn toen ze na haar bevalling gehecht werd. Haar zoon is inmiddels 22 jaar, maar, vertelt ze: “Ik droom nóg wel eens van die hechtnaald door mijn onverdoofde weefsel".

“Ik had geen idee”

Adeline werd aan het denken gezet toen ze de aflevering luisterde die ingaat op de vraag: wanneer is de poes op haar mooist? Want zij staat er eigenlijk geen seconde bij stil of haar vagina het een beetje leuk doet vandaag. “Ik had geen idee, want ik neem haar nooit mee tijdens mijn ochtendlijke spiegelcheck”, schrijft ze.

Feest der herkenning

Marleen - vijftiger met twee dochters - is maar wát blij met de podcast, laat ze weten: “Voor mij als vijftiger zijn de Vagina Dialogen een feest van herkenning én enorme aanvulling op mijn kennis over de vagina en vulva. Ik ben dus heel blij voor mijn dochters dat zij er nú al naar kunnen luisteren, ervan kunnen leren, erom lachen en ervan genieten.”

Stemmen maar!

Steun jij het ultieme doel van de Vagina Dialogen om álles bespreekbaar te maken en die schaamte voor eens en voor altijd overboord te gooien? Stem dan op de Vagina Dialogen bij de Dutch Podcast Awards.

Wat is een podcast en hoe vind je fijne afleveringen?

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden