null Beeld

Stofzuiger met een smile t.w.v. €239,-

Stofzuigen met een glimlach gaat vanzelf met dit vrolijke exemplaar van Numatic. Bel en maak kans op model Hetty of Henry Compact.

bel en win

Dit is de zonnigste hulp in de huishouding: stofzuiger Henry of Hetty is lekker compact, fijn voor beneden, maar ook ideaal voor huizen met een trappenhuis of een bovenverdieping. Telkens overschakelen op een ander stopcontact is dus helemaal niet nodig, want het snoer is maar liefst tien meter lang. Dankzij de filter blijft de motor schoon. Bel en maak kans op deze vrolijke stofzuiger van Numatic!
numatic.nl

  • Meedoen Bel vóór vrijdag 25 juni naar 0909-501 05 89 (€ 0,80/min). U kunt zo vaak bellen als u wilt en hoort dan direct of u heeft gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen voor een afspraak om de prijs persoonlijk langs te brengen. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op dpgmediamagazines.nl/klantenservice.
  • Steun Natuurmonumenten De meeropbrengsten boven de toegestane communicatie-kosten van maximaal € 0,45 per gesprek komen ten goedeaan Natuurmonumenten, zodat we allemaal kunnen blijvengenieten van de unieke Nederlandse natuur.
  • Productie: Caroline Alderden. Realisatie: rvg media & impact. Prijzen: Numatic
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden