Videoland Beeld Videoland
VideolandBeeld Videoland

Realityserie

Stoorzender Jacob krijgt de lachers op z’n hand in ‘B&B vol liefde’

Dat de vrouwen en Jacob elkaar niet zo goed liggen in ‘B&B vol liefde’, is inmiddels wel duidelijk. Beide partijen doen desondanks hun best om het zo gezellig mogelijk te houden, maar in de laatste aflevering wordt pijnlijk duidelijk dat dit niet helemaal lukt. Jacob lijkt expres een yogalesje van de vrouwen te verstoren en dat zorgt voor nogal hilarische beelden.

Erandi GodinezVideoland

De vrouwen beginnen de dag met een heerlijk ontspannen yogales van Monica. Relaxen zit er echter niet meer in zodra Jacob ten tonele verschijnt. Terwijl de vrouwen helemaal ‘zen’ hun oefeningen doen, komt Jacob luidruchtig aanlopen met zijn ‘yogakat’: “O, zijn jullie al begonnen? Ik dacht dat het om half 10 was. Mag ik er nog bij?” Als Monica hem toebitst dat het inmiddels al kwart voor 10 is, ontstaat er een kleine discussie. Waar de dames dolgraag hun yogales willen voortzetten, blijft Jacob maar kletsen. “Rustig! Ga nou gewoon zitten”, zo commandeert Monica hem.

Gekneusde ribben

Als Jacob vervolgens theatraal zijn handdoekje neerlegt en gezellig blijft praten tegen zijn katten, is de irritatie duidelijk van de gezichten van de vrouwen af te lezen. Monica doet haar best om hem tot rust te manen, maar Jacob is in een eigenwijze bui en probeert duidelijk de aandacht van de dames te trekken. Als hij aangeeft dat hij vanwege zijn gekneusde ribben bepaalde oefeningen niet kan doen, máár vervolgens wel allerlei ingewikkelde capriolen uithaalt, zijn de dames klaar met hem.

Klein kind dat om aandacht vraagt

“Ik vond het heel flauw”, zo blikt Monica terug op het moment. “Jacob geeft een eigen wending aan de oefeningen. Dan gaat hij een ploeg en kaars lopen doen, wat júist heel belastende houdingen zijn voor je ribben. Eigenlijk is het gewoon een klein kind dat om aandacht vraagt.” Als Monica aangeeft dat ze over 15 seconden gaan stoppen met de yogales, heeft Jacob geen zin om die paar seconden af te wachten. Hij kondigt dusdanig luid zijn afscheid aan, dat de vrouwen niet eens meer rustig de les kunnen afmaken.

Reacties Twitter

Waar de vrouwen het overduidelijk hélemaal gehad hebben met Jacob, kunnen de kijkers geen genoeg van hem krijgen. Op Twitter regent het reacties van mensen die stuk gaan om het ‘kinderlijke’ gedrag van Jacob:

Bron: Videoland/RTL 4

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden