Sybrand Niessen Beeld Omroep Max
Sybrand NiessenBeeld Omroep Max

Sybrand Niessen stopt na 10 jaar als presentator van Droomhuis Gezocht

Na meer dan tien seizoenen stopt Sybrand Niessen als presentator van het programma Droomhuis Gezocht. Een nieuw presentatieduo staat klaar om het stokje van hem over te nemen.

Chanan FoppenOmroep Max

Dit najaar is er een nieuw seizoen van het populaire Omroep Max-programma te zien op televisie dat niet meer door Sybrand, maar door Dionne Stax en Carrie ten Napel wordt gepresenteerd.

Presentatieduo

Dionne en Carrie gaan samen het programma presenteren. Voorheen deelde Carrie alleen de leuke activiteiten in de regio, maar nu wisselt ze dat wekelijks af met Dionne. De ene keer gaat zij met de kandidaten op zoek naar een huis en de andere keer kijkt ze rond in de omgeving.

Laatste aflevering met Sybrand

Het nieuwe seizoen begint op maandag 29 november met een terugblikaflevering waar Sybrand voor het laatst in te zien zal zijn. Daarna nemen de twee vrouwen het over.

Sybrand Niessen zegt in een reactie: “Na al die seizoenen is het tijd om het stokje over te dragen. Ik heb jarenlang prachtige reizen mogen maken en mensen kunnen helpen bij de zoektocht naar hun droomhuis. In verband met een overvolle agenda heb ik besloten om te stoppen. Ik wens Carrie en Dionne ontzettend veel plezier en succes!”

Carrie en Dionne vertellen dat de eerste tripjes al op de planning staan:

Bron: Omroep Max.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden