null Beeld

Talkshow ‘Op1’ de hele zomer nog op de buis te zien

De talkshow Op1 blijft voorlopig nog wel even op televisie. Woensdag tijdens het programma vertelde de voorzitter van de NPO, Shula Rijxman, dat het onverwachts wordt doorgetrokken in de zomer.

Hoe het programma dan invulling gaat krijgen, komt de zender later op terug.

Steun en informatievoorziening

De talkshow maakte vanwege de coronacrisis al extra uitzendingen en is vanaf deze week 7 dagen te zien. Volgens Rijxman belangrijk om de publieke omroep ook in de zomer door te laten draaien: "Ik hoop dat mensen die sociaal moeilijk in contact komen, in de publieke omroep steun kunnen vinden." Een woordvoerder zei al eerder: "We merken dat de kijkers in groten getale op de publieke omroep afstemmen voor informatie en duiding."

Op1

Op1 wordt normaalgesproken door 5 verschillende duo's gepresenteerd. Of dat op dezelfde manier doorgaat, is nog niet bekend. Het duo Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen was in ieder geval verrast tijdens de aankondiging van Rijxman woensdag.

Momenteel zitten 3 presentatoren ziek thuis: Sophie Hilbrand meldde zich vrijdag af, Willemijn Veenhoven op maandag en, alsof er een vloek op de talkshow-dames rust, meldde Giovanca Ostiana zich dinsdag af. De presentatrices werden - hopelijk - eenmalig vervangen.

Het coronavirus is het gesprek van de dag en zal dat voorlopig ook wel blijven. Wat kun je preventief doen om te voorkomen dat je ziek wordt?

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: Op1

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden