null Beeld

Tienermoeder ‘Vier handen op één buik’ opnieuw zwanger na relatie van 2 maanden 

Dinsdagavond konden de kijkers van Vier handen op één buik zien hoe het nu is met vier tienermoeders die eerder door het programma werden gevolgd. 

Tara Stokdijk

Monica Geuze ging terug naar tienermoeder Roos, Kim-Lian van der Meij bracht een bezoekje aan Beau, Isa Hoes ging weer terug naar Romy en Kim Kötter ging kijken hoe het nu is met Isalyn.

Isalyn is weer zwanger

Vooral dat laatste bezoek zorgde voor verbazing bij de kijkers. Want wat bleek: Isalyn is weer zwanger. Ze verwacht opnieuw een jongetje. Niet van Johnny, met wie ze haar eerste zoontje Jaimy kreeg, maar van haar nieuwe vriend.

Break-up

Aan Kim vertelt Isalyn dat zij en Johnny snel na de geboorte van Jaimy uit elkaar zijn gegaan. Inmiddels woont Johnny samen met zijn nieuwe vriendin. Ook Isalyn is met haar nieuwe vriend, die Sander heet, gesetteld.

Snelle zwangerschap

Wanneer Kim haar vraagt hoelang zij en Sander een relatie hebben, biecht Isalyn op dat ze nog maar 6 maanden samen zijn, terwijl ze al 16 weken zwanger is. Na een snelle rekensom concludeert Kim dat Isalyn al zwanger was van Sander na 2 maanden verkering.

Niet gepland

Daarna vraagt Kim haar of ze dit keer wel aan de pil was. Dat vraagt ze niet voor niks, want bij haar eerste zwangerschap, toen ze ook door Vier handen op één buik werd gevolgd, biechtte ze in de aflevering op dat de zwangerschap niet ongepland was. Isalyn had last van verlatingsangst en wilde haar vriend Johnny bij zich houden door een kind met hem te krijgen. Nu legt Isalyn uit dat de zwangerschap niet gepland was en dat ze door de pil heen zwanger is geworden.

Reacties

Nét een relatie en nu alweer zwanger: daar vinden de kijkers wel wat van. Op Twitter reageren ze op Isalyn, maar ook op de situaties van de andere drie moeders.

Sisa showt: zó zorg je voor jezelf als je zwanger bent

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: NPO

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden