null Beeld

Tranen, twijfels en ingepakte koffers bij Boer Zoekt Vrouw

De Boer Zoekt Vrouw-aflevering van zondag 12 april was er niet zomaar 1. Het was een aflevering vol serieuze gesprekken, twijfels en zelfs een paar kandidaten die het programma verlieten. En Twitter vond daar wat van.

Eva Breda

Pas op! Dit artikel kan spoilers over de uitzending bevatten.

Bastiaan

Bij boer Bastiaan waren er de nodige twijfels. Milou kreeg het gevoel dat zij zich op had gegeven voor Boer Zoekt Huisvrouw toen zij haar dag spendeerde met het klaarzetten van de lunch en het schoonmaken van Bastiaans huis. Een videogesprek met een goede vriendin deed haar nadenken over wat ze echt wilde. Milou kreeg het te kwaad.

Geert

Bij Geert op de boerderij ontstond er een serieus gesprek tussen Geert en Vera. Vond ze het er echt leuk? Wilde ze dit echt? Toen Vera haar twijfels uitsprak, wist Geert even niet meer hoe hij moest reageren. De teleurstelling was van zijn gezicht af te lezen, maar hij hield zich groot. "Voel je wel kriebels?", vroeg hij nog in een verwoede poging om Vera bij zich te houden. "Soms wel, soms niet", kreeg hij terug.

Annemiek

Bij Annemiek op de boerderij ging het er nog een tikkeltje heftiger aan toe. Nadat Jelte vorige week zijn twijfels uitsprak over de klik, besloten hij en Annemiek gezamenlijk dat hij nog een nachtje zou blijven. Het leek er ontzettend goed aan toe te gaan toen de vriendinnen van Annemiek gecharmeerd leken te zijn van Jelte. Ook Annemiek gunde hem hier en daar een lieve glimlach. Maar de volgende ochtend kwam het hoge woord eruit. Annemiek moest haar gevoel volgen en stuurde Jelte weg. Ze had namelijk gevoelens gekregen voor Erik.

Waar de aflevering net een sprookjesachtige wending leek te nemen, ging het ineens drastisch mis. De liefdesbetuiging van Annemiek tegenover Erik werd gevolgd door 1 grote zorg. Hoe kunnen ze ooit samen leven, als ze zo ver van elkaar wonen en ieder een bedrijf hebben? Ook Erik had geen antwoord op de vraag en besloot zijn koffer in te pakken.

En Twitter ging los over de onverwachte wending:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Kro-ncrv.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden