null Beeld

Trifle van nectarines

Nagerecht voor 4-6 personen
-

600 g nectarines of perziken, geschild of ongeschild, in stukjes

- 2-3 el perziklikeur

- 150 g mascarpone

- 1-1½ dl slagroom, lobbig geklopt

Bereidingswijze

  • Marineer de vruchten circa 30 min. in de likeur.
  • Meng mascarpone en slagroom.
  • Schep in 4-6 glazen een bodem van het vruchtenmengsel.
  • Verdeel daarover de helft van het mascarponemengsel, gevolgd door een laagje vruchten en vervolgens de rest van het mascarponemengsel.
  • Garneer met een paar partjes nectarine.

Bereiden: circa 15 min. Marineren: circa 30 min. Circa 285 kcal. p.p.

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Peter Kooijman.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden