null Beeld

Tv-tip: 3x een kijkje in de toekomst

Deze tv-avond staat in het teken van de toekomst: de films 'The day after tomorrow' en 'Remember me' , en het discussieprogramma 'Jouw vrijheid, mijn vrijheid' staan op het menu.

Elselien van Dieren

The day after tomorrow

Het broeikaseffect: een veelbesproken onderwerp de laatste jaren. De spannende fictiefilm The Day After Tomorrow geeft een beeld van de enorme gevolgen daarvan voor Amerika. De VS wordt ondergedompeld in natuurgeweld. Hagels zo groot als personenauto's, enorme tornado's en een nieuwe ijstijd. Een Amerikaanse wetenschapper probeert het tij met man en macht te keren. Maar of dat gaat lukken...

20.30 uur, RTL7

Jouw vrijheid, mijn vrijheid

Is Nederland veranderd de afgelopen twee weken na de aanslagen in Parijs? Wat is er veranderd en voor wie? Hoe nu verder? Deze vragen staan centraal in het programma Jouw vrijheid, mijn vrijheid. Eva Jinek (foto) en Art Rooijakkers gaan in gesprek met mensen met uiteenlopende achtergronden die vanuit hun eigen ervaring betrokken zijn bij het onderwerp.

21.35 uur, NPO 1

Remember me

Tyler Hawkins (Robert Pattinson) kan de zelfmoord van zijn broer maar niet verwerken en maakt een puinhoop van zijn leven. Wanneer hij tijdens een avond stappen betrokken raakt bij een vechtpartij, wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken, legt Tyler het aan met zijn aantrekkelijke dochter, Ally (Emilie de Ravin). Het klikt tussen de twee. Ally vertelt dat haar moeder op brute wijze is vermoord en dit gemeenschappelijke verlies schept een band. De twee worden tot over hun oren verliefd. Alleen de waarheid staat nog in de weg: Tyler weet dat hij Ally nog moet vertellen waarom hij haar in eerste instantie mee uit heeft gevraagd en riskeert daarmee zijn grote liefde te verliezen.

20.30 uur, SBS 9

Bron: TVgids.nl

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden