null Beeld

Tweelingzussen bevallen op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip

Tweelingzussen Sarah Mariuz en Leah Rodgers deelden vroeger al alles, maar dat ze zouden bevallen op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip hadden ze nóóit verwacht.

Laudine Schuurman

De 35-jarige tweelingzussen kregen beiden hun eerste kindje op 30 juni. Leah beviel van Reid Joseph in Denver (Colorado), de baby van haar zus, Samantha Lynne, werd geboren in La Jolla (Californië).

Magisch

"Het is een magisch verband denk ik", aldus Sarah. "Er zijn bepaalde dingen in ons leven die gewoon matchen - het is vreemd. We waren niet van plan zwanger te worden op hetzelfde moment. Maar onze lijnen zijn gewoon uitgezet, zelfs voor de bevalling. Tweelingen hebben een speciale band, het is moeilijk uit te leggen."

Zwanger!

De tweelingzussen vertelden elkaar op een familie Thanksgiving-uitje dat ze zwanger waren. "Ik wilde dat het een verrassing zou zijn - maar het grappige was - toen ik de deur opende en haar verwelkomde wist ik gewoon dat ze ook zwanger", vertelt Leah. Mijn voorspelling was dat ze 5 dagen na mij was uitgerekend. Uiteindelijk bleek dat 4 dagen te zijn."

null Beeld

Leah en haar man Kyle.

null Beeld

Reid Joseph, het zoontje van Leah en Kyle.

Volledig in shock

Toen Sarah en Leah echo's uitwisselden, moesten ze enorm hard lachen. "We stonden daar en giechelden en onze familie was volledig in shock. Het is natuurlijk gewoon mogelijk, maar het is zo gek als het dan echt bevestigd wordt", vertelt Leah. De zussen belden elkaar dagelijks en natuurlijk hadden ze een gezamenlijke babyshower met roze en blauw gebak. "Het is echt heel gaaf om dit te kunnen delen", vertelt Leah. "We kunnen niet wachten om ze samen te zien opgroeien."

null Beeld

Sarah en Nick met hun dochter.

null Beeld

Het dochtertje Samantha Lynne van Sarah en Nick.

Niet te geloven

"Toen de man van mijn zus hoorde dat Reid was geboren om 1:18 uur schreeuwde hij naar de artsen dat hij het niet kon geloven. Leah: "Het was letterlijk hetzelfde moment!" De 2 baby's hebben elkaar nog niet ontmoet, maar de zussen kunnen niet wachten om hun kinderen bij elkaar te brengen. "Ik weet zeker dat ze een sterke band zullen hebben!", vertelt Sarah.

null Beeld

De tweelingzussen samen.

BEKIJK OOK: Tweeling wil tegelijk zwanger worden van dezelfde man

LEES OOK:

Bron: People

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden