Tweet van de dag Beeld Getty Images
Tweet van de dagBeeld Getty Images

Tweet van de dag: journalist Eva Hoeke kan nog geen nachtje van huis zijn

Als de kat van huis is... Columnist en journalist Eva Hoeke was voor een interview in het noorden van het land een nachtje van huis. Moet kunnen, dacht ze. Maar toen haar partner Marcel van Roosmalen de volgende dag van zich liet horen, wist ze niet wat ze hoorde.

Chanan FoppenGetty Images

Eva had het al een beetje aan zien komen en ook Marcel vertelde in zijn podcast Weer een dag er niet zeker van te zijn dat deze 24 uur zonder Eva goed uit zou pakken. “Ik ben niet van plan een wekker te zetten, dan komen ze maar een keer later op school”, zei hij daarover.

Tweet van Eva Hoeke

De volgende dag waren de berichten niet veel beter: “We hebben hier een slagveld aangericht”, vertelde Marcel in de podcast. “Ik dacht, toen ze in bed lagen; ik ruim eens een keertje niets op. Nu ben ik tot Eva vanmiddag thuiskomt bezig. Het is ongelofelijk wat drie kleine meisjes kunnen aanrichten in een huis. (...) Het respect voor moeders groeit, ongekend wat voor prestaties er hier worden geleverd.” En kwamen de kinderen inderdaad te laat op school? Nee, Marcel bracht ze helemaal niet naar school. Daar stond Eva wel even van te kijken, tot hilariteit van haar volgers op Twitter:

Bron: Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden