null Beeld

Twijfels bij kijkers ‘Het familiediner’ over ‘gestolen’ 50 euro

Vader Henk is ervan overtuigd dat zoon Dave een paar jaar geleden 50 euro gestolen heeft, terwijl Dave tot op de dag van vandaag ontkent. Bert van Leeuwen zoekt het uit, maar de kijkers thuis hebben gelijk twijfels. 

Demi Schoenmakers

Zo'n 7 jaar geleden gingen Dave en zijn vrouw bij zijn vader Henk op bezoek om hun nieuwe auto te laten zien. Toen ze weg waren bleek er 50 euro te zijn verdwenen. Henk denkt dat zijn zoon erachter zit, maar Dave ontkent dit en sindsdien hebben ze flinke ruzie. Henk blijft ervan overtuigd dat zijn zoon geld van hem heeft gestolen, terwijl Dave juist heel boos is omdat hij vals beschuldigd wordt.

Twijfels

Dave blijft stug ontkennen dat hij die 50 euro heeft gestolen, maar zelfs de kijkers twijfelen. Helemaal wanneer Dave de ruzie met zijn vader wil bijleggen en bereid is om de 50 euro terug te betalen. "Ik zou als ik echt dat geld niet gestolen had niet 50 euro gaan geven. Lijkt dan toch dat je het wel gedaan hebt?" en "Ik heb het niet gedaan, maar hier heb je €50 'terug'?", klinkt het dan ook op Twitter.

Laat gaan

Daarnaast kunnen de kijkers niet geloven dat vader en zoon elkaar al 7 jaar niet spreken over een akkefietje van 'slechts' 50 euro. Zo schrijven kijkers: "Tjonge 50 euro wat koop je daar nog voor? Laat gaan joh" en "Wat 50 euro niet allemaal teweeg kan brengen."

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Het Familiediner, Twitter. Beeld: EO

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden