null Beeld

Twijfels en grote bekentenissen zondagavond tijdens Boer Zoekt Vrouw

Veel kijkers gaven een paar weken geleden aan dit seizoen van Boer zoekt vrouw nog niet smeuïg te vinden. Maar daar werd verandering in gebracht tijdens de aflevering van zondagavond, toen er behoorlijk persoonlijke informatie én twijfels werden gedeeld. 

Eva Breda

Pas op, dit artikel kan spoilers over de aflevering bevatten.

Annemiek

De eerste die de kijkers ontroerde was Steven, 1 van de mannen op de boerderij van Annemiek. Hij nam Annemiek even apart om iets persoonlijks te delen. Hij vertelde dat een aantal jaar geleden bij hem kanker is geconstateerd. Inmiddels is hij kankervrij maar zijn energieniveau ligt daardoor wat lager. Hij was bang te veel op de achtergrond te zijn getreden daarvoor. Een mooi en serieus gesprek ontstond op de boerderij van Annemiek. Maar helaas moest Steven ondanks zijn verhaal de boerderij verlaten. Erik en Jelte mochten op de boerderij blijven. Dat klinkt als goed nieuws, maar Jelte is niet helemaal overtuigd. De klik is er niet en hij vraagt zich af of het gaat komen.

Kijkers thuis zijn er in elk geval heilig van overtuigd dat Steven gauw een hele lieve vriendin vindt:

Jan

Ook boer Jan gooit er deze week nog een schepje bovenop. Waar hij eerst al aangaf af en toe 'een snuifje' te doen op een festival, kwam hij ook deze week met een bekentenis. Hij is gesteriliseerd. Voor sommige dames kwam dat nieuws toch even hard aan. Al gaf de boer wel aan het ongedaan te willen maken voor zijn droomvrouw. Toch bracht het de vrouwen op de boerderij van Jan nogal in de war.

Geert Jan en Bastiaan

Ook op de boerderij van Geert Jan ontstond weer onrust. Nadat vorige week Betty al besloot de boerderij te verlaten, wist nu ook Karine alles niet meer zo zeker. "Is dit wat ik wil?", vroeg ze zichzelf hardop af tijdens de aflevering. Ook bij Bastiaan is er onzekerheid. En dan wel bij de dames. Zijn gemengde signalen en weinige interesse zorgt voor de nodige twijfels. Kennen we elkaar wel? En wat wil hij nou?

Zouden de boeren toch alleen eindigen dit jaar?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Kro-ncrv.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden