null Beeld

Twitter barst los na hereniging van 2 exen in ‘Hello goodbye’

Mensen lijken weinig schroom te hebben om hun verhaal te delen met Joris Linssen op Schiphol in Hello goodbye. Tijdens de aflevering dinsdagavond maakte hij wederom een bijzonder verhaal los bij een zenuwachtige ex.

Daphne Dorgelo

De man in kwestie kreeg het na de spraakmakende aflevering op sociale media zwaar te verduren.

Exen

Op wie de vrouw en man staan te wachten, vraagt Linssen. "Ex c.q. toekomstige vriendin", reageert de man. De vrouw die lachend naast hem staat, is daarmee zijn potentiële schoonmoeder. "We hebben een relatie gehad, nu 2 jaar uit elkaar. Ze weet ook niet dat ik hier nu sta", vertelt hij.

"Waar is ze naartoe geweest op vakantie?", vraagt Linssen. De man grijnst: "Naar een vriend in Florida. Het was dé vriend. Of ís, ik heb geen idee. Misschien komt hij dadelijk ook wel uit de poort."

Jeugdliefdes

Moeder vertelt over de situatie: "Als ze maar happy is. Zij kent hem al zo lang, terwijl die jongen in Florida nieuw is. Weten wat we aan hem hebben", zegt ze terwijl ze naar de zenuwachtige man naast haar wijst. "Hij is wel heel stabiel. En ik hoop natuurlijk dat ze hier blijft."

"We zijn onze hele jeugd samen geweest: 12 jaar lang", gaat hij verder. "We hebben moeilijke tijden gekend waardoor het kapot gegaan is. Ik heb geprobeerd mijn 'geluk' ergens anders te vinden. Onverwachts heb ik ook 2 kinderen gekregen, dat was niet de bedoeling." Onverwachts kinderen gekregen. Daar wil Linssen meer uitleg over. "Ik noem het een tindersurprise", legt hij uit. "Dat was in het begin leuk, maar daarna...". Zijn kinderen zijn 1,5 jaar en 6 weken, maar toch wil hij zijn ex terug: "Ze is m'n grootste bron van geluk, dat blijft."

"De relatie met de moeder van mijn kinderen is niet helemaal eerlijk verlopen. Ik wilde niet eens kinderen, laten we daarmee beginnen", zegt hij. Linssen vraagt: "Ze werd zwanger terwijl jij dacht dat het niet kon?". Maar nee, dat wist hij wel. "Je leert elkaar pas net kennen, en zij dacht na 2 maanden in mij de ideale man te vinden. En ze dacht: ik ga ervoor. Leuk."

Hereniging

Wanneer zijn ex eindelijk door de poort van de aankomsthal loopt, vallen ze elkaar in de armen. "Ik wilde eigenlijk nog even wachten tot we thuis waren met deze uitleg, maar: ja." Blijkbaar is het een seintje dat ook zij de relatie weer wil oppakken, want opnieuw vliegen ze elkaar in tranen in de armen.

Ondertussen is op Twitter een hele discussie aan de gang: de kijkers snappen de stand van de relaties niet meer, en daarnaast zijn ze flink verbaasd over de uitspraken van de man.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: KRO-NCRV

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden