B&B vol liefde Beeld Screenshot RTL4
B&B vol liefdeBeeld Screenshot RTL4

Twitter gaat los op strenge Debbie in ‘B&B vol liefde’: “Ze zoekt gewoon een klusjesman”

In het razendpopulaire B&B vol liefde zoeken Bed & Breakfast-eigenaren een partner om hun leven mee te spenderen. Volgens de kijkers is er een deelnemer die eerder iemand lijkt te zoeken die haar accommodatie kan runnen.

Fragment gemist

Deelneemster Debbie krijgt de derde vrijgezel op de stoep. Haar derde kans op liefde. De 29-jarige Jelmer is accountmanager en zou volgens Debbies vrienden bij haar passen vanwege haar uiterlijk.

Aangespoord door zijn moeder

Het was Jelmers moeder die hem ertoe aanzette zich aan te melden. “Mijn moeder stuurde het filmpje van Debbie door en zei: daar moet je op reageren! Normaal doe ik dit nooit, maar bij Debbie kreeg ik het gevoel dat ik het avontuur maar eens aan moest gaan.”

Klusjes

Of dat gevoel bij Jelmer lang standhoudt, is nog maar de vraag. Niet lang na zijn eerste kennismaking met de vrouw des huizes, wordt hij geconfronteerd met de dagelijkse gang van zaken. Zijn concurrenten in de liefde, Pascal en Melvin, worden streng aan het werk gezet. “Ik had al bedacht dat er stof gezogen kan worden en de ramen gelapt kunnen worden, maar dat wordt nu een bed in elkaar zetten”, zegt Debbie tegen haar potentiële liefdespartners.

Geen vakantie

Haar strenge houding valt meteen op bij de nieuweling. “Jullie worden hier goed aan het werk gezet”, zegt hij lachend tegen de andere mannen. Melvin reageert dat hij zich wel mag voorbereiden. “Dit is geen vakantie.”

Vingerafdrukken

Niet veel later wordt Jelmer geconfronteerd met de tweede strenge uitlating van de B&B-eigenaar. “Ik zie dat de heren de tafel niet schoon hebben gemaakt, er zitten allemaal vingerafdrukken op”, zegt ze terwijl zij en Jelmer van een kopje koffie genieten. Jelmer besluit er toch iets over te zeggen en geeft aan dat Debbie wel ‘een beetje streng’ voor de heren is. “Niet voor de heren, maar voor mezelf ben ik perfectionistisch”, reageert Debbie daarop. “Alles wat betreft de B&B moet schoon en perfect zijn.”

Of die instelling matcht met Jelmer is nog de vraag. Hij geeft dan ook aan dat hij moet onderzoeken of ‘dat hele zakelijke bij hem past'.

Kritiek

De de kijkers van het programma hebben hun woordje klaar over de strenge B&B-eigenaresse en de manier waarop ze haar potentiële partners behandelt. Op Twitter gaan ze dan ook los over haar gedrag. De kritiek luidt dat Debbie misschien niet de juiste persoon is voor het programma. Zo zou ze niet op zoek zijn naar liefde, maar naar een klusjesman. Kritiek die de deelnemer de afgelopen tijd met enige regelmaat ontving.

Bron: Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden