Vanavond wordt de overgeslagen aflevering van ‘Kamp van Koningsbrugge’ uitgezonden Beeld AVROTROS
Vanavond wordt de overgeslagen aflevering van ‘Kamp van Koningsbrugge’ uitgezondenBeeld AVROTROS

Vanavond wordt de overgeslagen aflevering van ‘Kamp van Koningsbrugge’ uitgezonden

Door de extra uitzendingen van het NOS Journaal kon aflevering 8 van Kamp van Koningsbrugge vorige week niet worden uitgezonden. Lang was onduidelijk of we die aflevering überhaupt nog te zien zouden krijgen, maar nu is hier het verlossende antwoord: ja!

Mirna WiggersAVROTROS

“In verband met de ontwikkelingen in Oekraïne is er een aangepaste programmering op NPO 1”, viel er vorige week te lezen in het uitstelbericht op social media. “Het NOS Journaal zal een extra uitzending besteden aan de situatie. Hierdoor komt Kamp van Koningsbrugge te vervallen vanavond.”

Duidelijkheid

Er kon toen nog niet worden gezegd of en wanneer de aflevering dan wél te bewonderen zou zijn. Dat bleef zo, tot nu! Op Instagram schrijven de makers van het programma dat we de aflevering tóch kunnen zien.

Donderdag te zien

“De oorlog in Oekraïne plaatst Kamp van Koningsbrugge in een ander daglicht. Het bewijst ook hoe belangrijk het werk van defensie is en wat er voor nodig is om militairen zo goed mogelijk op te leiden. Daarom heeft AVROTROS besloten om Kamp van Koningsbrugge morgen wel uit te zenden. Donderdagavond 3 maart, om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.”

Dubbele aflevering?

Of er donderdag twee afleveringen achter elkaar worden uitgezonden, of dat de geplande aflevering een week doorschuift, blijkt niet uit het bericht. In de achtste aflevering, die dus op 3 maart wordt uitgezonden, zien we hoe het verder gaat met de deelnemers en of ze het in zich hebben om de bikkelharde missie voort te zetten.

Bron: Instagram.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden