Vier handen op een buik Beeld BNNVARA
Vier handen op een buikBeeld BNNVARA

Veel lof voor tienermoeder Elaine (19) in ‘Vier handen op één buik’

Elaine (19) bereidt zich samen met haar verloofde Kevin (31) voor op de komst van hun tweede kindje. Het jonge stel wordt in Vier handen op één buik bijgestaan door Victoria Koblenko (40).

Demi SchoenmakersBNNVARA

Elaine raakte op haar zeventiende zwanger van dochter Olivia. Twee jaar later is hun tweede al onderweg. Het gezinnetje woont in het puntje van Friesland. Het is een hectische tijd, want Elaine is hoogzwanger en ze staan op het punt om te verhuizen. Victoria komt lang om een handje te helpen.

Moeilijke keuze

Toen Elaine en Kevin elkaar drie jaar geleden op de introductie van de koksopleiding leerden kennen, was het liefde op het eerste gezicht. Zelf merken ze weinig van het grote leeftijdsverschil van 12 jaar, maar de familie van Elaine is hier minder blij mee. Toen ze moest kiezen tussen haar familie en de liefde, koos ze uiteindelijk voor Kevin.

Weinig zelfvertrouwen

Wanneer haar moeder het contact verbreekt, begint Elaine steeds vaker aan zichzelf te twijfelen. Victoria hoopt deze twijfels weg te kunnen nemen, zodat ze weer wat zelfvertrouwen krijgt. Zij had zelf immers ook twijfels over haar eigen kunnen na de geboorte van zoon Kiy.

Borstvoeding

Waar Elaine vooral over twijfelde was het geven van borstvoeding. Dat ging de eerste keer niet helemaal goed. Maar dankzij de tips van Victoria én de lactatiekundige is het Elaine gelukt om borstvoeding te geven aan haar pasgeboren dochtertje Octavia. Het kleine meisje doet het hartstikke goed.

Derde kindje

Ook met Elaine en Kevin gaat het goed. Elaine heeft zich zes weken na de geboorte van haar dochter al aangemeld voor een studie en gaat dus terug de schoolbanken in. Verder heeft ze samen met Victoria de trouwjurk uitgezocht en woont het gezin in hun nieuwe huis getrokken. In een vlog op de website van Vier handen op één buik laat Elaine weten dat ze heel graag nog een derde kindje willen.

Veel reacties

Op Twitter laten kijkers weten trots te zijn op Elaine. “Wat een lief stel en wat doen ze het goed”, klinkt het tussen de reacties. Ook vinden ze dat Victoria haar in deze pittige periode goed heeft bijgestaan.

Waarom Victoria Koblenko nog geen tweede kindje wil:

Bron: Vier handen op één buik, Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden