null Beeld

Verjaardagstaart uit supermarkt is door bijzondere reden een hit

Lisa Aldrich ging naar de supermarkt om een taart te halen voor een verjaardag. Ze wilde er graag een geschreven tekst op hebben - en de woorden 'Gefeliciteerd met je verjaardag, Mandy' veroveren nu het internet.

Tessa Heinhuis

Want het verhaal erachter, is wat menig harten doet smelten.

Lisa deelt haar verhaal op Facebook, waar het al meer dan 100.000 keer is gedeeld. Dit is wat er aan de hand is:

Niet mopperen

"Ik heb een taart uitgezocht bij supermarkt Meijer. Ik vroeg aan iemand die eruitzag als een medewerker van de bakkerij van de supermarkt of ze er iets op wilde schrijven voor me. Ze zei dat ze dat wel wilde doen, en na een heel lange tijd kwam ze terug en liet ze me het resultaat zien. Ik keek haar aan en ik zei 'dankjewel', nog voordat ik goed en wel naar de taart keek. Nadat ik had gekeken, lachte ik een beetje nerveus en ging ik naar de kassa. Het maakte mij niet uit dat het er niet zo mooi uitzag, ik dacht, dat vinden de mensen voor wie de taart is juist wel grappig. De kassamedewerkers vonden het echter niet zo grappig, en riepen er de manager en nog wat andere collega's bij. Ze namen er zelfs foto's van. Maar tot mijn verrassing, nadat ze alles hadden besproken, kwam 1 medewerker naar mij toe en ze legde een arm op mijn schouder. Ze zei: 'Het meisje dat dat heeft geschreven heeft een autismespectrumstoornis. Bedankt dat je naar haar hebt gelachen en dat je haar netjes hebt bedankt. Ze is eigenlijk niet bevoegd om op taarten te schrijven, maar door jouw vraag, weet ik zeker dat je haar héle dag hebt gemaakt'. Dus al met al denk ik dat de moraal van het verhaal is: lief zijn voor elkaar is belangrijk."

Wij vinden het een prachtig verhaal. Want ze heeft helemaal gelijk.

LEES OOK:

BEKIJK OOK: Rudolph laat zien hoe hij zijn favoriete toetje maakt.

De beste Huis, Tuin & Feestje-berichten gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

Bron: Elite Daily. Beeld: iStock/Facebook

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden