null Beeld

Verklappen deze foto’s dat Rein en Danny uit ‘MAFS’ nog samen zijn?

Ze hadden elkaar nog nooit eerder gezien, en toch stapten Rein en Danny in Married at first sight samen in het huwelijksbootje. De vraag is natuurlijk: is hier sprake van een juiste match?

Online redactie Libelle

Na de bruiloft gaat het tweetal op huwelijksreis naar het prachtige Griekse eiland Kos. Daar leren ze elkaar beter kennen. Hoewel de afleveringen nu pas worden uitgezonden, speelde dit afgelopen zomer al. Fans vragen zich dan ook af of Rein en Danny nog in hun MAFS-huwelijk zitten.

In tranen

Recent ontstonden ineens wat twijfels over de relatie en toekomst van Danny en Rein. In een vooruitblik hoor je Rein zeggen: “Je kan ver bij mij gaan, maar wel met respect en eerlijk blijven!” In een later stukje barst hij in tranen uit.

Klussen in Haarlem

In september plaatste Danny namelijk onderstaande foto's. En wat ineens opvalt, is de vrouw met wie Danny op de foto staat. Is dat niet Petra, de beste vriendin van Rein? Bovendien heeft hij het over een 'paar dagen klussen' en Haarlem. Rein woont in Haarlem en is al een tijdje bezig in zijn klushuis. Toeval? Een dag eerder plaatste Rein namelijk ook een kluskiekje op Instagram:

Vriendschap

Het lijkt er dus op dat Danny en Rein bij elkaar zijn gebleven. Eerder voorspelde Libelle's Chanan een niet zo'n rooskleurige toekomst voor de heren. "Ze leken bij de eerste ontmoeting positief verrast, maar het ligt er wat mij betreft allemaal net wat te dik bovenop." Binnenkort is de reünie van Married at first sight te zien. Wij zijn benieuwd!

Mocht het toch anders verlopen, dan heeft Danny hoe dan ook iets mooi aan het hele MAFS-avontuur overgehouden. Hij is namelijk ook goed bevriend geraakt met déze deelnemer.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: RTL.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden